Kunstverk i snøen

Hallo!

Her om dagen tok jeg t-bane eller trikk til forskningsparken stasjon. Det er det stoppet som er nærmest huset der jeg bor, og det er en av de få plassene i Oslo der t-banen og trikken er på akkurat samme plass. Dette betyr at jeg har dritbra muligheter for å komme meg til og fra Oslo sentrum, så lenge jeg er i stand til å leve et liv innenfor de normerte tidsrammene, hvor man sover en plass mellom 21 og 7, og er våken resten av døgnet. Jeg jeg er en av de som sliter med å gjøre dette, og blir ofte sittende våken og gjøre viktige og uviktige ting til langt på natt.

Men, tilbake til denne turen min med t-bane eller trikk. Etter jeg har gått av på stoppet som heter Forskningsparken, må jeg gå en liten sti gjennom et skogholt for å komme til huset der jeg bor, og langs denne stien hadde noen laget et lite kunstverk. Og, fordi dette er det mest interessante jeg har opplevd den siste uka som jeg har bilde av, legger jeg ut bilde av det her:
Nydelig, eller hva? Det er en pinne med en plastpose knytt rundt seg og en halv loff tredd nedover den. Oppå loffen er det dessuten et tomt bananskall. Usannsynlig nydelig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits