Ny skole, nytt hjem, ny by

Hei!

Det er lenge siden jeg blogget forrige gang! Det er teit, men det kommer av at jeg har flyttet til Oslo for å studere og har ikke funnet tid til å blogge før nå. Jeg kom hit for to uker siden, og har bodd hos storebroren min og kjæresten hans i to uker nå. På disse to ukene har jeg gjort en del forskjellige ting, og det skal jeg fortelle litt om nå. Jeg kommer ikke til å ramse opp hva som har hendt, dag for dag, men heller de tingene jeg husker, og som betydde noe for meg.

Det hele startet med at jeg måtte ta farvel med kjæresten min, Ingrid. Det var kjempekjipt og veldig vanskelig. Det er fælt å forlate noen man er så glad i som jeg er i henne. Nå er det to uker siden vi vakuumpakket tingene mine, Ingrid! Jeg synes tiden har gått fort, men det går sakte uten deg her, likevel. Men, vi har blitt enige om at vi skal besøke hverandre og sånn. Jeg håper dette kommer til å gå bra! :)

Den første uka jeg hadde her var stort sett bare fridager, noe som passet meg veldig bra. Disse dagene fikk jeg slappet av, vandret litt rundt i Oslo og fikk møtt morsomme folk. Jeg fikk en prøvesmak på Pepsi Raw, hjalp Crystal Ball Paul med et triks, jeg har hengt i byen sammen med Marita, vært i kjelleren på Universitetet i Oslo og drukket øl og vin sammen med Katrine og jeg har funnet en plass å bo. Jeg får flytte inn der først om en uke, og det gleder jeg meg masse til.

Jeg har fått en studentbolig i Pilestredet Studenthus gjennom SiO (som ikke er min studentsamskipnad, noe jeg synes er litt morsomt). Jeg får flytte inn der den 1. september. Det eneste kjipe er at det kan hende at det er noe greier akkurat der som skal pusses opp, og i såfall blir jeg nødt til å flytte ut over nyttår. Til gjengjeld kommer jeg da ekstra langt fram på ventelistene til SiO når det er desember og januar. Jeg håper aller mest at jeg får bo i Pilestredet en stund, for da har jeg ti-tyve meter å gå fra ytterdøra til inngangsdøra til skolen. Very Nice! 

For en uke siden i går var det første skoledag på Høgskolen i Oslo, hvor går på studiet som heter Anvendt Datateknologi. Det virker kjempebra og kult til nå. Slik det ser ut nå, får jeg holde på med det jeg håpte på å få holde på med da jeg søkte på Media og Kommunikasjon på Stangnes vgs. i Harstad, og det er jo selvfølgelig bra! På torsdag (for en uke siden) startet vi så vidt med forelesninger. På fredag var det også en eller to. På mandag var det en forelesning jeg ikke kom meg på (men det gikk bra, for det var bare en sånn "hva skal vi gjøre i dette faget dette semesteret", noe som ikke er det aller viktigste å få med seg, fordi det står på Fronter). I dag er det ikke forelesning, men en stund i en datalab. Faget heter grunnleggende programmering (i PHP), og det kan bli spennende å jobbe med! I dag tror jeg vi i hovedsak skal jobbe med å skrive dette:
<?php
    echo "Hei verden! Hei PHP!";
?>
for så å laste det  opp på skolens server. Det blir gøy, likevel! I følge timeplanen min starter timen om 20 minutter, så nå må jeg runde av dette blogginnlegget og gå og kjøpe en kopp kaffe før vi starter! :)

Vi høres, blogges og snakkes nok senere! Legg igjen en kommentar, da vel! :)

3 kommentarer

M&K

25.08.2010 kl.14:16

Det må være skikkelig kjedelig å måtte resise fra kjæresten sin :( menmen, da blir det jo ekstra bra de gangene dere møtes :D

fameliciouz

25.08.2010 kl.14:16

nice blogg,. :)

Lille Ella

25.08.2010 kl.14:17

OSLO!!!! Dit kunne jeg aldrid ha flytta (jeg bor i tana i finnmark) men du skal jo studere så :)

Håper du trives...

Skriv en ny kommentar

hits