På designkjøret igjen

Jeg er på designkjøret igjen.

Jeg lager nytt design til bloggen min, og håper det blir fint. Jeg har funnet et bilde av meg på Facebook, beskjært det en del, slik at bare munnen min vises, endret kontrasten, slik at det blir mer markerte farger, samt at det blir masse hvitt på venstresiden. Jeg ville ha masse hvitt på venstresiden, fordi da kan jeg trekke profilinformasjonen opp i headeren, og kanskje gjøre bloggen litt anderledes enn andre blogger. Hehe. Jeg skal fikse litt mer senere, og skrive mer custom-made CSS! For å se CSSen jeg har skrevet kan du klikke her.

Det er bare noen få ting som irriterer meg. Sidebaren har noe hvitt på høyresiden jeg ikke har klart å ta vekk. Jeg skal klare det senere. "Markussss" i profilinformasjonen min er høyrejustert uansett hva faen jeg gjør. Det er irriterende, men jeg SKAL fikse det også!

Jeg har funnet en dings som finner farger som går igjen i headeren min, og gir meg dem i enkle hex-koder, og dette er farger jeg kan bruke rundt omkring på bloggen min.

En liten oppdatering om hva som skjer i livet mitt og rundt meg:

I går var jeg i Grottebadet sammen med Ingrid. Det var sykt kult. Marte synes jeg er teit, fordi jeg har skrevet en del innlegg om kjæresten min. Jeg later som om jeg blir trist og lei, men jeg synes egentlig at det er gøy. Jeg lo hardt da jeg leste innlegget hennes som heter "Dissing av Markus". Alle klager over at jeg har for få bilder på bloggen min, og det er jeg enig i. Jeg skal prøve å ta bilder av litt forskjellige ting etterhvert.

Om en uke skal jeg ha sluttet å røyke. Planen er at på søndag er den siste dagen jeg røyker, og mandag er jeg røykfri. Jeg gleder men gruer meg litt. Jeg tror det går bra.

Nå skjelver jeg litt, fordi jeg har drukket en liter kaffe på en time eller noe slikt, men det er litt gøy. Nå skal jeg gå ned til Ingrid og lage vafler sammen med henne! Kanskje det blir en film også? Vi får se! :)

3 kommentarer

solveigsf

06.07.2010 kl.20:01

Tusen takk for tipsene, tror jeg har fått fargene litt bedre nå:)

Likte designet ditt veldig godt!

martegris

07.07.2010 kl.12:25

Det var bra at du lo av innlegget, det var jo det som var meninga :D

Ingrid

08.07.2010 kl.17:39

Du har laget et fint nytt desig, Markus :) Men du må ha flere bilder og mere farger :O

Synes jeg... xD Du er uansett veldig søt :)

Skriv en ny kommentar

hits