Jeg har en sykt søt kjæreste med kort hår!

Hei! I dag har jeg vært og gått litt i byen sammen med Ingrid, kjæresten min. Før jeg møtte på henne, gikk jeg og trasket litt rundt omkring , mens jeg hørte på musikk, og så bestemte jeg meg for å gå til byen. Jeg gikk ut fra at Ingrid også var i byen, fordi i dag har hun vært hos frisøren og klippet seg. Jeg var veldig spent på å se den nye hårsveisen hennes mens jeg gikk nedover. Jeg viste ikke om jeg kom til å møte på henne i byen, eller ikke. Det gjorde det enda morsommere gå gå rundt og høre på musikk.

Jeg gikk plutselig forbi en buss som skulle til Berg, og der inne satt en liten skikkelse som vinket masse plutselig. Skikkelsen hadde et helt rundt hode, så jeg gikk ut fra at de tvar Ingrid, og det var det. Jeg gikk inntil bussen, og så inn på henne, mens hun var på innsiden og så ut på meg. Jeg pustet på bussruta, slik at det kom dugg på den, og skrev TØS.

Jeg gjorde tegn til Ingrid at hun skulle komme ut av bussen, og det gjorde hun. Haha! Ikke hver dag noen går på en nesten tom buss, sitter der en stund, og går av den igjen, uten at den har beveget seg. Kjempefestlig! :)

Da Ingrid kom ut av bussen, så og kjente jeg på den nye hårsveisen hennes. Det var kjempegøy, for hun har ca. en centimeter meg hår overalt nå! Kjempekort hår, liksom! Og det passet henne syykt bra, synes jeg! :D Jeg var redd for at hun skulle bli rar med kjempekort hår, men hun ble kjempesøt! <3 Jeg liker Ingrid kjempegodt! ^__^Se! Se, så fin kjæresten min er med kort hår! :D

Jeg har stort sett ikke likt at jenter klipper håret sitt slikt, men jeg synes at Ingrid passer veldig bra til det! :) Nå venter jeg bare på at hun skal komme på besøk til meg. Det blir fiiint! ^_^ <3

Én kommentar

den kule

26.02.2012 kl.16:17

kult , de ble kansje litt for kort

Skriv en ny kommentar

hits