"Med en lysende tiltro til landet står vår ungdom i rødt, hvitt og blått."

Slik lyder de to siste verselinjene i andre strofe av en av de sangene som oftest synges når det er søttende mai. Sangen jeg tenker på er Norge i rødt, hvitt og blått, og er min favorittnasjonalsang. Jeg går ofte rundt og synger på den. Både fordi jeg liker den og fordi det minner meg på at jeg egentlig er litt nasjonalistisk av meg.

Jeg har hørt en del på denne sangen på Spotify i den siste tida, etter at jeg fant ut at et norsk folk/viking metal/vikingarock-band har gitt den ut på en plate. Bandet heter Glittertind, og lenken for å høre på låta er her: LENKE (LOL!!!). Etter ejg hørte en del på denne låta, har jeg også tenkt en del på dette at innimellom kler jeg meg (ikke nødvendigvis med vilje) i nasjonalfargene våre, nemlig rødt, hvitt og blått. Her er et bilde av meg fra i dag, som er en av disse dagene der jeg (med vilje, HEHE(!!!)) har kledt med i disse fargene:

Vi har et fint toalett. <3

I morges våknet jeg opp sammen med kjæresten min, Ingrid, og hun mente at det var lurest at jeg ikke tok på meg den hvite jakkegenseren min, men fordi jeg ville være kledt i rødt, hvitt og blått tok jeg den på, likevel. Etter jeg hadde tatt på meg den hvite jakkegenseren min, dro jeg og Ingrid til De fire Roser i Harstad og drakk kaffe sammen med klassen hennes. Eller, vi drakk kaffe (og Ingrid tok en blåbærdrikk av noe slag i tillegg) mens de andre drakk jus, milkshake og spiste amerikansk, engelsk og italiensk frokost. Det var en trivelig tur på kafé.

Etter kaféturen, travet jeg og Ingridpusen min rundt i byen en stund, hvor vi så på esker, hatter og blomster. Dessuten stoppa vi innom Game Stop på Bysenteret og spilte Xbox 360! Vi spilte et bilspill med Sonic og Banjo Kazooie, og det var kjempegøy! :D Etterhvert tok vi en buss hjem. Det var en fin dag sammen med Ingrid. Og det hele foregikk mens folk rundt oss tenkte "Oi, har han der kledt seg i nasjonalfargene våre med vilje?!"

Klokka halv syv startet noe de kalte for vitnemålsutdeling på Hagebyen Ungdomsskole, hvor lillebroren min akkurat er ferdig. Mamma inviterte meg med, og jeg viste det kom til å bli kake og kaffe, så jeg ble med. Desverre var det litt vel mye underholdning, (takke)taler og lysbildeframvisninger for min smak. Dessuten hadde de ikke klart å få til noen vitnemål og eksamenskarakterer til vitnemålsutdelinga, og det var jo litt teit. Men, likevel var det gøy å møte gamle lærere og sånn igjen, for det begynner å bli en stund siden jeg så dem nå.

@Ingridpusen: Jeg la til det om spilling på Game Stop. <3

Én kommentar

Ingrid

16.06.2010 kl.23:00

Elsk på fjortisbildet ditt <3 Det var en veldig fin dag, men du har glemt å skrive at vi spillte på Game Stop (eller hva det nå heter) :D

Skriv en ny kommentar

hits