Glade dager

Hei!

Dette med blogg og meg passer så sykt dårlig sammen. Jeg skriver aldri, men synes det er gøy å linke folk hit, likevel. Nå er det påskeferie, men snart er det ikke påskeferie lengre. Jeg har ikke fått et eget påskeegg, og er litt mosfornøyd med det. I steden har jeg fått smake en del på Ingrid sitt egg, noe jeg satt (og fortsatt setter) stor pris på.

På fredag var jeg ute på ski. I Sollia. Det var deilig sol ute, og jeg og familien min (med begge storebrødrene mine, men ikke lillebroren min (den latsabben av en bror skulle hatt juling))  plasserte oss på en snøbenk som jeg og pappa bygde. Etter den var ferdig satt vi oss nedpå og drakk kaffe, kakao og røyka. Mamma og pappa begynte å stresse som faen med hvem som skulle kjøpe hvilken type adgangskort til heisen i slalombakken, og om hvorvidt jeg skulle leie skiutstyr i skiutleien.

Jeg fikk etterhvert pappa sitt bankkort og leide skisko og et par slalomski, og knabbet etterhvert mamma sitt dagskort. (GREAT SUCCESS!) De betalte omtrent like mange penger hver, og det er fint. Da blir det ikke krangling, mens jeg hadde det kjempekult og fett i slalombakken sammen med brødrene mine (jeg kjørte stort sett ikke sammen med søstra mi :( ).

Den største storebroren min (som for øvrig bor i Oslo til vanlig, men som var i byen på påskeferie) leide også slalomski. De første turene ga jeg han lure tips til hvordan man har det gøyest mulig på slalomski. I denne sammenheng skal det nevnes at det er to-tre-fire år siden jeg kjørte på slalomski, mens det for min storebror var 10-12 år siden. Veldig flott. Den yngste storebroren min kjørte (som vanlig) snowboard. Han pleide å være sykt god på snowboard da han var ung, men har blitt litt rusten på sine gamle (30 år) dager. Eller, han har bare ikke trent like mye på brettkjøringa som han pleide å gjøre da han var ung.

De siste dagene har, for min del, vært glade dager. Jeg har hatt det kjempefint sammen med Marte, og jobbet med et naturfagsforedrag som skal framføres førstkommende tirsdag. Vi ble ikke ferdige med det og må nok jobbe med det en av disse dagene. Jeg har latet meg masse sammen med Ingrid, og har blant annet sett noen episoder av påskekrim sammen med henne og hennes mor. Alle tiders! Jeg var også innom bakeriet i byen en dag, og møtte på Julianne. Julianne er awesome, for hun gir meg kake over en lav sko, fordi jeg er awesome.

Jeg har dessuten lastet ned The Elder Scrolls 3: Morrowind! Ulovlig (that's how i roll (neida, jeg er bare fattig))! Og i det siste har jeg spilt det en god del. Har startet tre ulike karakterer. Den første feilet, og den liker jeg ikke. Den andre ble bedre, og den liker jeg. Den tredje ble awesome, og den like jeg godt. Den tredje er fet, fordi jeg laget den med én ting i tankene, og det var at jeg skulle kunne løpe fort og hoppe langt, uten å bli utslitt. Samtidig ville jeg bli flink på å stjele ting. Det eneste jeg glemte da jeg bygde karakteren, var det at jeg burde være bra til å kjøpe billig og selge dyrt, men det trener jeg på hele tiden, så jeg blir sikkert bra på det etterhvert. Morrowind er forresten et awesome spill, og hvis jeg hadde hatt penger, skulle jeg kjøpt det. Jeg gjør det en annen dag. Jeg lover!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits