Jeg har forstått poenget med utfordringer på blogger

Jeg har forstått poenget med å ha utfordringer på blogger. Jeg har nettopp våknet, og jeg fikk lyst til å skrive et blogginnlegg, men ante ikke hva jeg skulle skrive om. Sikkert et kjent problem for alle som har en blogg, eller hva? Man skal oppdatere så ofte som mulig, og mange ser helst at blogger blir oppdatert flere ganger om dagen. Men man har jo ikke alltid noe å skrive om, så man tar en utfordring som å legge ut det sjette bildet i den sjette mappa i Bilder-mappa si, og skriver litt rundt det. Man skal kanskje svare på et sett med spørsmål, der noen er mer intime enn andre. Man skal dikte en historie på bakgrunn av det som folk kommenterer, og alt det andre kreative skrivelystne ungdommer finner på.

Men jeg har altså gjennomskuet dere. Jeg har gjennomskuet dette. Det er bare for å ha noe å skrive om når man ikke har noe å skrive om. Ikke det at det er negativt på noen måte, men det er gøy å finne ut hvorfor slike ting finnes. Samtidig som det kan brukes til å fylle ungdommers personlige nettsted, kan det også være en del av det som gjør det å blogge spennende. Nemlig kommunikasjonen man får med folk gjennom Internett. En annen ting er det at når man tar en utfordring fra noen på en blogg, så sier man på en måte til den som kom med utfordringa at "Hei! Jeg leser bloggen din!" Og det er også en viktig del av det å blogge. Man skal lese det andre som sitter i samme båt som en selv skriver.

Jeg leser opptil flere blogger. Ikke nødvendigvis hver dag, men stikker innom og leser på det som står der, og kommenterer innleggene. Det er ganske koselig, egentlig. Jeg får litt mer innblikk i hva som foregår rundt meg, og det er jo bra! Jeg tenkte å legge ved lenker til de to bloggene jeg er mest innom og leser på, samt å skrive litt hva det er for noe. :)

Harstad / Kvæfjord Sosialistisk Ungdoms blogg er bloggen til lokallaget av Sosialistisk Ungdom i Harstad og Kvæfjord. De er flinke til å skrive, oppdatere og kommentere. Anbefales! :)
HeiaSofie.blogg.no er bloggen til Sofie. En jente som jeg har kjent i mange år, og som lillebroren min vist er god venn med. Sofie er flink til å oppdatere ofte, og legger alltid med bilder. Veldig spennende å lese på. Anbefales! :)

Nå skal jeg spise frokost, også kan du sjekke innom senere, og se om det kommer noe nytt etterhvert! Til da: Ha det godt! :)

Én kommentar

Heidrun

25.07.2009 kl.16:17

Du kunne faktisk ikke ha mer rett :-) De to siste blogginnleggene mine har vært nettopp utfordringer, og jeg tok dem fordi jeg ikke hadde noe som helst å skrive om. Sånn sett er utfordringer kjekt, så slipper man å være inaktiv, og samtidig slipper man å skrive om noe kjedelig, bare fordi man ville skrive noe. På den måten blir man vell kanskje også litt mer kjent med bloggeren :-)Jeg liker forresten bloggen din!

Skriv en ny kommentar

hits