Ny blogg, nytt design og ferietur

Hei!

Jeg bestemte meg for å lage en blogg her på blogg.no. Hvorvidt det var en bra beslutning eller ikke vet jeg ikke enda, men jeg kan jo prøve å skrive litt om hva jeg opplever, hva jeg driver på med og hva jeg tenker og mener. Dersom du synes det høres spennende ut kan du jo prøve å sjekke innom her etterhvert, for så ser du om det er noe for deg. :)

Jeg nevnte at jeg har laget en blogg her, og da har jeg også laget et nytt design med fargekombinasjoner jeg ikke har brukt før. Jeg håper du liker det. Kommenter gjerne på denne posten og si hva du synes om det. :) Jeg må bare beklage, men designet ser best ut i Firefox, Safari eller Google Chrome. Slik er det bare. Men, hele greia fungerer i både Internet Explorer, Opera og de fleste andre programmer.

Nå har det vært sommerferie i rundt to uker, og folk begynner å reise på sommerferie. Noen er kanskje allerede reist avgårde, mens andre venter enda en stund med å reise. Jeg og familien min reiser til Riga i Latvia nå på fredag. Det blir spennende. Vi flyr først til Oslo, og deretter videre til Riga, hvor vi blir i cirka ti dager. Etter det reiser vi til Oslo og er der noen dager og hilser på slekt og venner, før vi returnerer hjem til Harstad. Jeg ser fram til dette, men jeg aner ikke hva som venter meg i Latvia.

Etterhvert som det begynner å gå mot slutten av juli måned, skal jeg dra på enda en ferietur. Da skal jeg dra på Sosialistisk Ungdoms sommerleir! Den blir det kjempekult å delta på! Jeg gleder meg masse! :D

3 kommentarer

Ane Moseidjord.

01.07.2009 kl.19:41

Jeg likte bloggen din veldig godt jeg ; - D

Markussss

01.07.2009 kl.19:43

Så fint! Hva likte du? :)

Katrine Boel

06.07.2009 kl.15:25

Heia Markussss! Fikk plutselig opp på bloggen mina t eg måtte besøke deg førdi då va eg søt. Å eg e jo søt, så då måtte eg jo bære besøke:) Veldig fin blogg! God sommar, gler meg tell Sol, sommar og sosialisme lamme deg:)Katrine BG

Skriv en ny kommentar

hits